2021-06-07 08:00:20• hírek • Bede Emőke

Kétszemélyes belépőt nyerhet a Háromszék Táncegyüttes előadására. Mutatjuk, hogyan

Júniusban a Harag György Társulat meghívására két táncszínházi előadás vendégszerepel Szatmárnémetiben, az Északi Színházban, a Szatmár.ro olvasóinak pedig most lehetőségük nyílik arra, hogy két, egyenként két főre szóló belépőt nyerjenek ezen alkalmakra.

A Harag György Társulat és a Szatmár.ro közös nyereményjátékának első felvonásában a Háromszék Táncegyüttes Tiszta című néptánc-színházi előadására lehet két darab két főre szóló belépőt nyerni. Mindazoknak, akik játszani szeretnének, nincs más dolguk, mint az ide kattintva elérhető Facebook-bejegyzést nyilvánosan megosztani az oldalukon, majd az eredeti poszt alatt kommentben megjelölni azt a személyt, akivel szívesen elmennének a június 10-én, csütörtökön 19 órakor kezdődő előadásra. A nevezéseket június 9., azaz szerda este 20 óráig várjuk, a két szerencsés nyertest pedig Facebookon értesítjük.
 

Hogy miről is szól a Tiszta? „Nem kell a néprajztudományban járatosnak lenni ahhoz, hogy a ’tiszta’ melléknévből azonnal főnevekre asszociáljunk. Mindenekelőtt nyilvánvalóan a ’forrás’ kínálkozik (adja magát), de faluhelyen a ’szoba’ sem ment még feledésbe, s a ’víznek’, vagy a ’táncnak’ ugyancsak közkedvelt jelzője. Táncszínházi – néptánc-színházi előadásunk a ’tiszta’ melléknév megannyi árnyalatát, virulens színeit szeretné megmutatni közönségének. Esetünkben fontos szerepet kap majd a mozdulat tisztasága (fegyelme), lehet az autentikus, múltba hajló, vagy jelent, jövőt idéző. Nem csupán a „mit”, a „hogyan” is fontos számunkra tehát, példát szeretnénk mutatni majd ’tisztaságból’, a tánc terápiás, tisztító erejéből!” – ismertette korábban az előadás szinopszisát a társulat közleménye.


Ha esetleg ez alkalommal nem Önnek kedvezne a szerencse, nem kell búslakodnia, ugyanis hamarosan egy második játékot is hirdetünk, mely által a Nagyvárad Táncegyüttes János vitéz című előadására nyerhet kétszemélyes belépőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: